FAQ

Waar start de Avond4Daagse Geldermalsen?

De Avond4Daagse Geldermalsen start iedere avond vanaf het (sport) veld aan de Emmalaan in Geldermalsen. Dit is het veld waar ook de noddlocatie van Basisschool de Jan Harmenshof komt te staan.

Vanaf wanneer kan ik inschrijven?

Basisscholen in en rondom Geldermalsen hebben informatie ontvangen over de Avond4Daagse en de collectieve inschrijfmogelijkheden. Wil jij individueel deelnemen? Schrijf je dan in tijdens de inschrijfavond op dinsdag 23 april van 19.00 - 20.00 uur op de Jan Harmenshof (Koninginnelaan 4 Geldermalsen)

Wat zijn de starttijden?

5 km (ma-di-woe): 18.35 uur 

5 km (do): 18.45 uur 

10 km (ma-di-woe-do): 18.30 uur

Kan ik ook op de dag zelf inschrijven?

Ja dat kan. Ga hiervoor naar het aanmeldbureau welke in de tijdelijke locatie van Jan Harmenshof is (startveld). De deelname kosten zijn bij last minute inschrijving €6,50 

Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?

Wij adviseren dat deelnemers minimaal 5 jaar oud of ouder moeten zijn voordat zij deelnemen aan de Avond4Daagse. 

Wat zijn de kosten om deel te nemen?

De kosten zijn €5,50 per deelnemer indien je inschrijft voor 10 mei. Last minute inschrijven kost €6,50.

Dagdeel inschrijving kost € 3,00 

Iedere deelnemer ontvangt aan het einde van de Avond4Daagse een welverdiende medaille. 

Wanneer krijg ik mijn medaille?

Scholen kunnen de medailles voor hun leerlingen vanaf woensdag 18.30 uur ophalen bij het startbureau in de OBS Jan Harmenshofschool. De medailles worden aangeleverd in een zakje met alle medailles nummer 1, zakje met alle medailles nummer 2 etc. 

Individuele wandelaars kunnen hun medaille ophalen bij het startbureau tijdens de laatste wandelavond.

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger kan door een mail te sturen aan a4dgeldermalsen@gmail.com of het contactformulier in te vullen

Wat doen we bij slecht weer ? (onweer/ harde regen etc)

Bij (naderend) onweer kan de organisatie besluiten om een wandeldag niet door te laten gaan. Als een wandelavond wordt afgelast dan zal dit in de die middag bekend worden gemaakt op social media. Bij onweer op de avond als de deelnemers al onderweg zijn, dan zal de Avond4Daagse ook worden afgebroken. Dit zal gecommuniceerd worden via de verkeerregelaars, welke op de route staan. Iedereen wordt verzocht om de wandeling af te breken en huiswaarts te keren. 

Mocht je verrast worden door onweer, zoek dan zo snel mogelijk een overdekte schuilplaats. Schuilen onder een boom of bij een lantaarnpaal is niet veilig! 

LET OP: er is GEEN herstart na een afgelasting/ onweer. 

Hoe kan ik contact opnemen met de organisatie?

Contact opnemen met de organisatie kan door een mail te sturen aan a4dgeldermalsen@gmail.com

Waar kan ik mijn startkaart ophalen?

Individuele lopers en contactpersonen van scholen kunnen de startkaart ophalen vanaf maandag 22 mei om 18.15 uur bij het startbureau (OBS Jan Harmenshof).